Waarom TRP

TRP Truck and Trailer Parts

De voordelen van TRP Genuine Parts

TRP biedt een breed assortiment onderdelen en werkplaatsuitrusting van de hoogste kwaliteit voor alle merken trucks en trailers, ongeacht het bouwjaar. Bovendien beschikken de verkooppunten van TRP over professionele werkplaatsen. Hier werken gekwalificeerde monteurs die het volledige wagenpark kunnen onderhouden. Naast TRP Originele onderdelen beschikken de verkooppunten van TRP naast de magazijnen ook over een uitgebreid assortiment onderdelen van bekende A-merken. En bieden zo elke klant het juiste product tegen de juiste prijs. U kunt tijd en geld besparen met het TRP programma. Bovendien kunt u tegelijkertijd de inzetbaarheid van uw voertuig vergroten.

TRP biedt u:

TRP biedt:

  • Een uitgebreid assortiment truck- en aanhangerdelen van alle merken en verbruiksmaterialen voor werkplaatsen – voor een complete oplossing voor uw onderdelen.
  • Direct leverbaar via een internationaal dealernetwerk voor levering op dezelfde of de volgende dag.
  • Voordelige, kwalitatief goede onderdelen die voldoen aan de eisen van een maximale beschikbaarheid van uw voertuig.
  • Vakkundig, goed opgeleid personeel dat direct het juiste onderdeel weet te vinden.
  • Uitgebreid assortiment onderdelen
  • Scherpe prijzen – Waar voor uw geld
  • Volledige DAF-garantie
  • Customer Delivery Service.

Waarom TRP

U vindt alles wat u nodig hebt voor uw aanhanger, carrosseriedelen, verbruiksartikelen voor werkplaatsen en gereedschappen in het TRP-programma. Als u uw onderdeel hebt gevonden, belt u met uw DAF-dealer of u gaat er langs om uw bestelling te plaatsen. Ze hebben een groot aantal onderdelen op voorraad en de donderdelen die ze niet hebben, kunnen in de meeste gevallen de volgende dag geleverd worden via de express-bezorgservice van PACCAR Parts. Uw DAF-dealer weet beter dan wie ook dat tijd in uw sector van essentieel belang is. 

Uw transportpartner

TRP is slechts een van de vele manieren waarop PACCAR Parts uw transportbedrijf ondersteunt. Uw DAF dealer is uw partner in transport. Onder één dak vindt u de professionals die u kunnen helpen bij de keuze van de juiste truck, het regelen van de financiering, het plannen van reparaties op basis van uw planning, onderhoud op maat op basis van uw wensen en bovendien vindt u er alle onderdelen en accessoires, snel een eenvoudig. Alles wat u nodig hebt om in beweging te blijven en te blijven verdienen.

TRP-kwaliteit

Als het gaat om uw truck en aanhanger zijn alleen de beste onderdelen goed genoeg. Onderdelen van slechte kwaliteit slijten sneller en leveren slechte prestaties, waardoor de uitvaltijd kan toenemen. TRP-producten kunnen helpen dit probleem voorkomen. TRP-producten zijn een aanvulling op het bestaande assortiment DAF Genuine parts. TRP levert alles van aanhangerophanging en assen tot laadplatforms en verbruiksmaterialen voor de werkplaats. Met TRP krijgt u alleen de beste producten die voldoen aan onze strengste kwaliteitseisen. Uiteraard staan wij achter alle producten die wij verkopen onder de nationale garantievoorwaarden van DAF.

TRP-producten bestellen

U vindt alles wat u nodig hebt in de uitgebreide TRP catalogus. Eén telefoontje naar of een bezoek aan uw DAF-dealer is alles dat nodig is om de benodigde onderdelen te krijgen. Denk u eens in hoeveel tijd en geld u zal besparen! Omdat uw DAF-dealer professioneel geschoold is, kunt u er niet alleen onderdelen krijgen, maar kunt u er ook reparaties en onderhoud laten uitvoeren.