Over PACCAR Financial

Met meer dan 50 jaar ervaring in de transportsector is PACCAR Financial, onderdeel van PACCAR Inc., voor alle PACCAR-klanten de belangrijkste financieringsbron voor materieel. PACCAR produceert en verkoopt wereldwijd met succes trucks van hoge kwaliteit onder de merknamen DAF, Kenworth en Peterbilt.

In Europa biedt PACCAR Financial Europe zijn klanten een breed scala van producten en oplossingen op maat. Als de eigen financieringsonderneming van DAF Trucks N.V. zijn wij de grootste financier van nieuwe en gebruikte DAF Trucks. Dankzij onze kennis over en ervaring in de transportsector kunnen wij u professioneel gestructureerde oplossingen en een uitgebreid assortiment concurrerende financieringsopties aanbieden. Daarom financieren wij meer DAF Trucks dan wie dan ook.

Met PACCAR Financial kunt u vertrouwen op een professionele organisatie voor de financiering van uw complete voertuigcombinatie; Nieuwe trucks,Gebruikte trucks, Trailers en opbouwen. Omdat PACCAR Financial zich uitsluitend toelegt op de transportsector, kennen wij uw bedrijfstak als geen ander en begrijpen wij de behoeften van uw bedrijf. Ongeacht naar welk land uw trucks gaan of wat ze ook vervoeren, u kunt er op rekenen dat wij bijdragen aan financiële flexibiliteit en uiteindelijk uw winstgevendheid.

Ons Europese hoofdkantoor bevindt zich in Eindhoven, op het bedrijfsterrein van DAF Trucks, maar wij verkopen onze financiële producten en diensten via het Europese netwerk van geautoriseerde DAF dealers.

Indien u geïnteresseerd bent in wat PACCAR Financial voor u kan betekenen, dan beantwoorden onze regionale verkoopmedewerkers in uw eigen land graag al uw vragen.

Voor financieringsprogramma’s buiten Europa kunt u contact opnemen met onze collega’s bij PACCAR Financial in de Verenigde Staten..