PACCAR Genuine Parts

Een compleet assortiment motorgerelateerde onderdelen speciaal voor uw PACCAR-motor. Deze onderdelen zijn ontworpen en geproduceerd volgens de strengste normen die een PACCAR-motor te bieden heeft.

Het is u misschien opgevallen dat de motor in een DAF de naam PACCAR draagt. De onderdelen van uw motor worden ook door PACCAR geproduceerd. Alleen werden ze tot nu toe geleverd in een verpakking van DAF Genuine Parts. Maar dat is nu veranderd. Alle originele onderdelen voor PACCAR-motoren worden voortaan geleverd onder de naam PACCAR Genuine Parts. De onderdelen zelf zijn niet veranderd. U ontvangt nog steeds onderdelen met dezelfde kwaliteit die u gewend bent. Dus als u voortaan een nieuw onderdeel in een blauwe verpakking met het PACCAR Genuine Parts-logo ziet, weet u dat u in veilige handen bent.

Het originele PACCAR-onderdeel, gecombineerd met de nieuwste technieken, eersteklas materialen en een uitgebreide functionele integratie zorgen voor een grote betrouwbaarheid en een lange levensduur van uw PACCAR-motor. Uw originele PACCAR-onderdeel zorgt dan ook voor betere prestaties van uw motor.

Efficiëntie

Uw originele PACCAR-onderdeel draagt ook bij aan een uitstekend brandstofrendement. De SMART brandstofinspuiting levert een hoge inspuitdruk in combinatie met nauwkeurige inspuitmomenten en multipoint-inspuiting. Het resultaat is een optimaal verbrandingsproces met een uitstekend brandstofrendement.

Milieu

PACCAR-motoren maken gebruik van SCR-technologie, waarmee ze voldoen aan de Euro 5-norm voor de uitstoot van uitlaatgassen. Uw originele PACCAR-onderdelen voldoen zelfs aan de strengere normen voor milieuvriendelijkheid.