De voordelen van DAF Genuine Parts

De voordelen van DAF Genuine Parts:

Iedere DAF truck die van de band rolt, heeft daarvoor al een lange weg van ontwikkeling en tests afgelegd. Hierdoor voldoen al onze trucks aan de strengste eisen wat betreft veiligheid, betrouwbaarheid, prestaties, bedrijfskosten en het milieu. Diezelfde hoge eisen stellen wij ook aan onze DAF Genuine Parts. Hierdoor bent u in staat het optimale rendement uit uw truck en bedrijf te halen.

De voordelen van DAF Genuine Parts:

  • De onderdelen zijn 100% afgestemd op uw DAF-truck 
  • Maximale levensduur en prestaties 
  • Betrouwbaarheid 
  • Volledige DAF-garantie 
  • Minimale operationele kosten

DAF Parts Genuine PartsDAF biedt een uitstekende garantie op alle DAF Genuine Parts. Indien de onderdelen gemonteerd zijn door een DAF-dealer heeft u naast garantie op de onderdelen ook garantie op de montagekosten. U koopt dus niet alleen een origineel DAF onderdeel, maar ook de bijbehorende ervaring en service.

Doordat de onderdelen volledig op uw voertuig zijn afgestemd bent u er zeker van dat zij gezamenlijk perfect functioneren en leiden tot optimale prestaties van uw truck.

DAF beschikt over een uitgebreid gekwalificeerd dealernetwerk, verspreid over heel Europa. Hierdoor kunt u voor al uw onderdelen altijd terecht bij een DAF-dealer bij u in de buurt. Dankzij een state-of-the-art voorraad- management systeem heeft de DAF-dealer bijna altijd het juiste onderdeel direct beschikbaar. De originele DAF onderdelen herkent u aan de DAF Genuine Parts verpakking.

DAF Parts Genuine PartsWanneer reparatie of onderhoud aan uw truck noodzakelijk is, adviseren wij u om te kiezen voor bewezen kwaliteit. Kies voor DAF Genuine Parts. Gebruik van niet originele producten kan de prestaties en het brandstofverbruik van uw voertuig negatief beïnvloeden. Dit resulteert uiteindelijk in een lager bedrijfsresultaat.