DAF Accessoires

Functioneel en fun

Het assortiment DAF Accessoires omvat alles wat u nodig hebt voor de uitvoering van uw bedrijfsactiviteiten:

  • Cost cutters waarmee u uw bedrijfskosten kunt verlagen
  • Easy drive voor nog meer comfort voor de chauffeur
  • Safe drive om niet alleen de chauffeur en zijn DAF, maar ook andere weggebruikers te beschermen en het milieu te sparen
  • Great impressions om het imago van uw onderneming te versterken en de beroepstrots van de chauffeur te verhogen
  • High gear om u dat speciale DAF-gevoel te geven, waar u ook bent.

Het assortiment accessoires van DAF omvat alle extra’s die een groot verschil kunnen uitmaken voor uw transportbedrijf. Een speciaal productenpakket dat chauffeurs en trucks helpt nog beter te functioneren, en dat bovendien meer plezier brengt in uw alledaagse werkzaamheden. Doordat zij voor meer veiligheid en comfort onderweg zorgen, de bedrijfskosten verlagen en het imago van uw bedrijf verhogen. Er is zelfs een speciale lijn DAF artikelen voor iedereen die graag het DAF-gevoel wil beleven. Op de weg en daarbuiten.

Het uitgebreide assortiment DAF Accessoires is voor ieder DAF-trucktype ontwikkeld. DAF LF, CF en XF. Van spoilers, stoelhoezen, zonnekleppen en aluminium velgen tot en met een koelkast of TV/video-apparaat. Ieder accessoire is gemaakt van hoogwaardige materialen met het oog op een grote duurzaamheid en past perfect bij onze trucks. Ze hebben een robuuste constructie en een aantrekkelijk design, waardoor het een genoegen is om ze te gebruiken en te bezitten. Een groot aantal kenmerken draagt daadwerkelijk bij aan het verhogen van het rijcomfort.